Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

atque.

Directievoering

Uitval van management voor kortere of langere tijd is een probleem waarin wij kunnen voorzien door de algemene of zakelijke bedrijfsvoering over te nemen. Wij maken daarbij gebruik van de kennis en ervaring van een uitgebreid netwerk van ervaren managers.

In de afgelopen jaren hebben we voor diverse organisaties de bedrijfsvoering en zakelijke directie in deeltijd uitgevoerd. Een recente voorbeeld is de zakelijke directie van Pontiflex, een start up voor duurzame en modulaire fietsbruggen. Eerder was ik interim directeur van het Da Vinci Instituut voor wetenschapscommunicatie aan de Vrije Universiteit.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en op vrijwillige basis ben ik bestuurder (geweest) bij verschillende stichtingen. Tot begin 2018 was ik voorzitter van de Amsterdamse welzijnsorganisatie Stichting ViiA en sinds eind 2018 ben ik technisch voorzitter van het bestuur van The Broker, een kennisplatform van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meer informatie

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren